GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam
Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

Upoznajte naše zaposlene

Vladan Paraklis

Vladan Paraklis

Poslovođa ogranka u Rumi

Počeo sam sa radom u Radun AVIA-i februara 2012.g, na radnom mestu točioca – prodavca na ogranku u Hrtkovcima. Kako je tadašnji poslovođa dobio premeštaj u Novi Sad, ostalo je upražnjeno mesto poslovođe na ogranku, i pre raspisivanja konkursa, ja sam prvi koji je dobio ponudu da preuzmem posao upravljanja ogrankom. Tako sam unapređen u poslovođu. Po otvaranju našeg novog ogranka u Rumi, meni je pripala čast da radim u renoviranom objektu. I tu sam i danas. Ogranak u Rumi jedan je od najuspešnijih u AVIA mreži. Radim u sjajnom timu i saradnja je odlična, kako sa kolegama sa ogranka tako i onih iz Novog Sada, gde se nalazi naša direkcija. Podrška i timski rad zadržavaju me na ovom poslu gotovo deset godina i guraju napred!

Sabolč Heredi

Sabolč Heredi

Menadžer maloprodajne mreže

Iako u Radun AVIA-i nisam stekao svoje prvo radno iskustvo, svakako jeste ono najznačajnije. Ovo je firma u kojoj radim već 12 godina. Počeo sam kao točilac – prodavac na tada novootvorenom ogranku u Kanjiži. Nakon 6 meseci sam postao poslovođa ovog ogranka, pošto se upraznilo radno mesto, a ja sam bio voljan da vodim ogranak, jer sam već ovladao poslom. Čak sam u jednom kratkom periodu od novembra 2014. godine – februara 2015. godine bio i VD direktora u firmi. Od februara 2015. godine zadužen sam za vođenje svih naših ogranaka, kao menadžer maloprodajne mreže. Radun AVIA mi je pružila neprocenjivo znanje i iskustvo i pokazala da se svaki uporan trud i poštenje, cene.

Andrea Leskovac

Andrea Leskovac

Back office referent

Po završetku studija, Radun AVIA mi je otvorila svoja vrata i pružila priliku da steknem svoje prvo radno iskustvo.

Za 5 godina, koliko radim, stekla sam nove veštine i znanja, susretala se sa brojnim izazovima, naučila kako da ih rešavam i prevazilazim na što bolji način.

Na tome sam posebno zahvalna kolegama jer je podrška tima ključna u tim situacijama.

Ujedno, to je i najveća snaga i vrednost kompanije u kojoj radim – fantastični ljudi koji grade prijateljske odnose i porodičnu atmosferu.