GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam
Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

O nama

Benzinska stanica Radun – Usluga sa osmehom!

Benzinska stanica Radun izgrađena je u Bačkoj Palanci 1997.g, kao druga privatna pumpa porodice Radun, a danas je jedna od članica AVIA grupe sa 23 zaposlena radnika.

Kao deo AVIA Srbije porodice, rame uz rame sa kompanijom Radun AVIA nastupamo na tržištu Srbije negujući iste vrednosti. U poslovanju sa kupcima, obostrano zadovoljstvo je naša mera dobre saradnje, a kvalitetno gorivo i dobra usluga je standard na kojem insistiramo više od 20 godina. Takođe, svakodnevno radimo na unapređenju odnosa sa poslovnim partnerima, konstantan rad na kvalitetu usluge i uvođenju novina na domaćem trzištu maloprodaje naftnih derivata.

U okviru BS Radun kupcima je na raspolaganju usluga registracije i tehničkog pregleda vozila.

Takođe, kupci u svakom momentu, mogu da na našoj pumpi obezbede TAG uređaj za beskontaktnu, brzu naplatu putarine na putevima Srbije, kao i da izvrše dopunu TAG uređaja.

Svesni važnosti zaposlenih, trudimo se da ih svakodnevno podstaknemo da svojim zadacima pristupaju sa velikim entuzijazmom, da im pružimo priliku da profesionalno napreduju i da direktno svi zajedno doprinosimo ostvarenju poslovnih ciljeva i funkcionišemo kao tim.

Naša vizija je da u lokalnoj sredini u kojoj poslujemo, našim kupcima budemo prvi izbor po pitanju isporuke kvalitetnih naftnih derivata i prepoznati kao stanica koja pruža više od usluge – uslugu sa osmehom.

 

BS RadunBS RadunBS RadunBS Radun

 

Vaša Benzinska stanica Radun!