GDPR

Veb sajt koristi kolačiće u smislu personalzacije sadržaja, korišćenja funkcija društvenih medija i analize saobraćaja.

Za više informacija pogledajte Zaštita privatnosti

Prihvatam
Srpski
Srpski Engleski

Pretraga

O nama

Radun AVIA, više od goriva!

Kompanija Radun AVIA jedna je od članica AVIA INTERNATIONAL grupe i zvanični zastupnik brenda švajcarskog porekla AVIA za Srbiju.

Pod brendom AVIA, naša kompanija deo je AVIA porodice koja broji preko 3.000 benzinskih stanica u 15 zemalja.

U okviru AVIA Srbije trenutno posluje 26 benzinskih stanica – 22 vodi Radun AVIA, jednu vodi Benzinska stanica Radun i 3 franšizna partneri.

Kvalitet dolazi iz Švajcarske!

 

Radun AVIA d.o.o. je osnovana 2002. godine u Novom Sadu, zajedničkim ulaganjem kompanije Petrobart d.o.o. koja je donela ime AVIA u Srbiju, i porodice Radun, koju je Ilija Radun uveo u naftni biznis osamdesetih godina prošlog veka. Novembra 2003. godine, Radun AVIA d.o.o. je otvorila benzinsku stanicu renoviranu po najnovijim standardima, kako u izgledu tako i u preciznosti rada i kvalitetu usluge. Od tada, Radun AVIA d.o.o je izrasla u stabilnu, finansijski čvrstu i profitabilnu kompaniju sa bazom klijenata, koja broji preko 1000 kompanija. Trenutno Radun AVIA broji 23 benzinske stanice sa blizu 200 zaposlenih lica i posluje sa jasnom idejom i čvrstom namerom za dalje proširenje mreže, kako bi na pravi način zadovoljili potrebe kupaca i izašli u susret novim potrebama tržišta.

 

Osnivači nameravaju da i dalje razvijaju kompaniju, širenjem mreže benzinskih stanica i proširenjem stručnog tima zaposlenih. Glavni ciljevi kompanije Radun AVIA d.o.o jesu unapređivanje odnosa sa poslovnim partnerima, konstantan rad na kvalitetu usluge, uvođenje novina na domaće tržište maloprodaje naftnih derivata kao i transfer znanja iz AVIA sistema u Evropi.

 

Radun AVIARadun AVIARadun AVIARadun AVIA

 

Ukratko, Radun AVIA – to je MNOGO VIŠE OD GORIVA!